KUNDER

Det viktigaste för Husstainability är att du som kund känner att ni rör er i rätt riktning  – för en ljusare framtid där företag tar ett större ansvar för naturen. Era framgångar är likställt med ett större hänsynstagande gentemot naturen.

su_logo_trans.png
carina_ahlqvist_logo.png
southpole-logo.png
munters_logo.png
haga_logo_sv.jpg
Unlimited Travel Group
VR_logo.png
go_active_logo.png
tb_logotype_.gif
vastindien_logo.png
utp_logo.png
SveMin
BRM Europe
Täby kommun

"Under två timmar utbildade Erik 26 unga framgångsrika chefer från flertalet branscher från svenskt och norskt näringsliv. Temat var hållbara affärsmodeller och hur chefer tränas i att driva en lönsam verksamhet – utan att påverka de naturliga system på jorden negativt. Behållningen var att Erik delade med sig av inspirerande fakta som gav deltagarna mersmak. Hans föreläsning var fantastiskt inspirerande och deltagarna fick med sig nya tankesätt på vägen.”

Berit Salheim

vd, Norsk-Svenska Handelskammaren

"Erik är mycket engagerad och påläst inom sitt område. Med bakgrund från forskningen kopplar han på ett tydligt sätt samman ansvarsfullt företagande med lönsamhet. I en utbildning och workshop fick vi ta del av den senaste forskningen samtidigt som Erik har en skarp förmåga att se till näringslivets utmaningar och möjligheter. Jag kan varmt rekommendera Erik Huss för de som vill fördjupa sig i hållbart företagande eller vill stärka sitt varumärke och få en ökad lönsamhet genom ansvarsfullt företagande.”

Jenny Lager, projektledare,

Nätverket Medlemmar mellan arbete, Sveriges Annonsörer

© 2016 Husstainability AB | Sweden | erik@husstainability.se | +46-725-661570